OSEBNA VAROVALNA OPREMA

NAJPOMEMBNEJŠA OSEBNA VARNOST

Na področju osebne varovalne opreme pokrivamo vse veje industrije:

Za večino naštete osebne varovalne opreme vam lahko zagotovimo vzorce, tako da se lahko sami prepričate o kvaliteti naše ponudbe.

Sodelujemo z priznanim partnerjem

Ganteline, ambasador varnosti pri delu

S trženjem in proizvodnjo orodij za varnost pri delu se podjetje ukvarja že več desetletij. Kot vodilni na trgu je pomembno, da so stranke vedno zadovoljne in sodelovanje doživljamo kot skupni uspeh.

Asortima izdelkov se nenehno širi; Trenutno je na 10.000 m2 velikem skladišču, na zalogi več kot 9.000 artiklov.

Večina asortimaja je na voljo takoj iz zaloge, kar zagotavlja stalno konkurenčnost naših partnerjev.

Ganteline izdelki so certificirani za skladnost z vsemi relevantnimi zahtevami in zakonskimi predpisi; sistem vodenja kakovosti podjetja je v skladu z MSZ EN ISO 9001:2008.

 

Od leta 2011 je Ganteline član organizacije Worldwide Euro Protection (WEP), ki je odločilen udeleženec globalnega poslovanja varnosti pri delu.

Kot pomemben udeleženec osebne zaščitne opreme (PPE) Coverguard® oblikuje, proizvaja in trži širok izbor edinstvenih, izvirnih, udobnih izdelkov za ženske in moške v interesu zagotavljanja varnosti pri delu.

Leta 2020 smo svojih 12 prejšnjih blagovnih znamk združili pod eno blagovno znamko, Coverguard®. Ta nova, simbolična blagovna znamka nam omogoča uporabo naših večletnih izkušenj in razvoj naših izdelkov za različne industrijske sektorje.

Skupina podjetij je s svojimi izdelki za varnost pri delu prisotna v 70 državah, ima podružnice v 12 državah, ima zaloge v vrednosti 40 milijonov € in 110 milijonov € prometa z 270+ zaposlenimi.

Ganteline - Coverguard v številkah

KATALOG ARTIKLOV

Preverite široko paleto artiklov v katalogu.

Odprti smo za nove ideje, projekte, nasvete...

Kontaktirajte z nami, veseli bomo vsakega odziva, povpraševanja, zanimanja.