O nas

Podjetje UNIS je kolektiv kreativnih, profesionalnih in zanesljivih ljudi, kateri skupaj s poslovnimi partnerji ustvarjajo medsebojno zaupanje in zadovoljstvo.

Kaj delamo

Prodajni in storitveni asortiman pokriva celotno področje VARJENJA (zaščita varilca in obdelovanca, potrošni deli, naprave za ročno in avtomatizirano varjenje, …), REZANJA (CNC rezalniki za plamensko/plazemsko in lasersko rezanje ter rezanje z vodnim curkom, izvori za plazemsko in lasersko rezanje, ročni rezalniki, oprema za rezanje, potrošni deli, …) in ODSESOVANJA (večji in manjši filtrirni sistemi).

unis-rezanje-3
unis-varjenje-3

Naša vizija

Prizadevamo si, da našim kupcem zagotovimo kakovostne izdelke in storitve, ter da  naši izdelki pridobijo na dodani vrednosti, na področju varjenja, rezanja in industrijskega odsesovanja. Naše znanje pomeni garancijo stranki, da bo vedno dobila kakovosten in tehnološko dovršen izdelek ter tudi kakovostne poprodajne storitve in se bo tudi v bodoče vračal po izdelke in storitve k podjetju UNIS.

Na trgu želimo biti prisotni kot hitro rastoče podjetje prihodnosti, kreativni, s posluhom za stranko in rešitvijo za vsak njen problem.

Odprti smo za nove ideje, projekte, nasvete...

Kontaktirajte z nami, veseli bomo vsakega odziva, povpraševanja, zanimanja.